De ce să intri în franciza jetPOINT?

3 beneficii MARI și IMPORTANTE:

0 (zero) Angajați!

 

O afacere fără angajați este o afacere care necesită o implicare minimă. Acest lucru permite oricărui antreprenor să dispună de cea mai importantă resursă pe care o are și anume timpul.

 

2.6 ani timp de recuperare a investiției

Credem că o afacere care recuperează pe deplin investiția în 2.6 ani (*), care este pe cashflow pozitiv din prima zi, este o afacere bună! (* ROI – spalatorie cu 8 piste)

 

Consultanță
"La Cheie"!

În rețea este întotdeauna mai simplu. Îți putem pune la dispoziție Planșe de execuție, proiecte tehnice și de arhitectură, avize și autorizații, pentru ca tu să le poți obține SIGUR și ÎN CEL MAI SCURT TIMP.

 

Ce ne inspiră și motivează?

Scopul nostru

 

Vrem să creștem numărul investitorilor care au mai mult timp să trăiască și să facă ceea ce își doresc, pentru că au o afacere profitabilă, care nu le consumă timpul și îi lipsește de stresul de a avea angajați.

Cum facem acest lucru?

 

Facem acest lucru asistând clientul în a alege corect locația, a configura corect echipamentul și a obține toate autorizațiile pentru a construi și opera profitabil spălătoria.

Unde vrem să ajungem?

 

Suntem și ne dorim să rămânem cel mai mare lanț de spălătorii auto self service din România, unde oamenii își pot spăla mașina sau motocicleta, rapid, economic și fără compromisuri, într-o locație de proximitate.

Te putem inspira și pe tine?

Investiții

Investiția în echipamentele pentru o Spălătorie Auto Self Service jetPOINT, începe de la 16.000 €/boxă + tva.

Completează formularul aplicantului pentru a ne cunoaște și a afla dacă ne potrivim pentru a deschide împreună o spalatorie auto self service jetPOINT.

 

Beneficii

Profitul net lunar al unei Spalatorii Auto SELF SERVICE jetPOINT, după acoperirea costurilor și taxelor, este între 3.600 – 9.600 EURO / lună.

Randamentul investiţiei (ROI): între 2.6 – 3.5 ani.

Ai întrebări? Îți stăm cu plăcere la dispoziție!

2 + 12 =