Intră în Rețeaua jetPOINT

De ce să intri în rețeaua jetPOINT?

3 beneficii MARI și IMPORTANTE:

0 (zero) Angajați!

 

O afacere fără angajați este o afacere care necesită o implicare minimă. Acest lucru permite oricărui antreprenor să dispună de cea mai importantă resursă pe care o are și anume timpul.

 

2.6 ani timp de recuperare a investiției

Credem că o afacere care recuperează pe deplin investiția în 2.6 ani (*), care este pe cashflow pozitiv din prima zi, este o afacere bună! (* ROI - spalatorie cu 8 piste)

 

Consultanță
"La Cheie"!

În rețea este întotdeauna mai simplu. Îți putem pune la dispoziție Planșe de execuție, proiecte tehnice și de arhitectură, avize și autorizații, pentru ca tu să le poți obține SIGUR și ÎN CEL MAI SCURT TIMP.

 

Ce ne inspiră și motivează?

Viziunea noastră

Viziunea noastră este aceea de a oferi oricărui posesor de mașină, motocicletă sau autoutilitară, posibilitatea de a o spăla Rapid, Economic și Fără Compromisuri într-o Locație de proximitate jetPOINT – Spălătoriile Auto SELF SERVICE.

…și MISIUNEA noastră

Misiunea noastră este aceea de a instala cel puțin o Spalatorie Auto SELF SERVICE jetPOINT, în fiecare oraș din România și apoi mai departe.

Te putem inspira și pe tine?

Investiții

Investiția în echipamentele pentru o Spălătorie Auto Self Service jetPOINT, începe de la 11.870 €/boxă + tva.

Programează-te în fiecare zi de Miercuri pentru o discuție la sediul nostru și o vizită la locația jetPOINT Cluj, pentru a-ți forma o idee despre avantajele pe care le propunem.

 

Beneficii

Profitul net lunar al unei Spalatorii Auto SELF SERVICE jetPOINT, după acoperirea costurilor și taxelor, este între 3.600 – 9.600 EURO / lună.

Randamentul investiţiei (ROI): între 2.6 – 3.5 ani.

Ai întrebări? Îți stăm cu plăcere la dispoziție!

13 + 3 =